Selecteer een pagina

Over ons

Nadat Arnold klaar was met zijn opleiding bij het Hout- en MeubileringsCollege is hij gaan werken bij Intrica Interieurbouw B.V. waar hij veel voor horecabedrijven en bij particulieren thuis heeft gemaakt. Dit zijn voornamelijk klussen geweest waar hij kwalitatieve en arbeidsintensieve projecten heeft mogen maken. Denk hierbij aan bars, zit- en tafelmeubilair.

Na Intrica heeft hij zijn kennis verbreed bij Klaasse & Mol Interieur B.V. waar hij kasten voor scholen en kantoren heeft gemaakt. Hier leerde hij snel en efficiënt grote projecten te produceren.

Sinds 2010 is Arnold als eenmanszaak Valkema Meubelmakerij gestart. Begonnen met klein meubelwerk, maar is langzaam aan steeds grotere projecten gaan realiseren waardoor hij af en toe extra mankracht nodig had van Marcel van der Meij die ook ZZP-er is. Mariska doet de overige zaken die buiten het produceren en plaatsen van de meubelmakerij vallen.

Onze werkplaats is gevestigd in de Hoeksche Waard op het bedrijventerrein van Heinenoord. Doordat onze ouders en vrienden binnenvaartschippers zijn, hebben we ons kunnen specialiseren in scheepsinterieur. Daarnaast maken wij natuurlijk ook meubels voor de mensen thuis.

In onze werkplaats wordt machinaal en ambachtelijk gewerkt om een project te realiseren. Spuit-, glas-, en metaalwerk besteden wij uit maar passen wij wel in in onze werkplaats.

Interesse gekregen in ons bedrijf?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!