Selecteer een pagina

Werkwijze

Valkema Meubelmakerij geeft persoonlijk en praktisch advies over houtsoorten en de afwerking van het project. Of het nou gaat om Multiplex, HPL, MDF, spaanplaat of massief hout, niets is ons te gek! Elke meubel is weer een uitdaging en wordt dus ook met aandacht gemaakt. Hieronder leest u hoe wij werken.

Meten = weten

STAP 1

Nadat er op locatie een meetafspraak is gemaakt, worden er ook stalen achter gelaten. Dit dient ter inspiratie en kunt u bekijken wat er op de markt is. Mocht er zelf een materiaalkeuze zijn gemaakt, kunnen we gelijk door naar stap 2.

Offerte op basis van een goedgekeurde tekening

STAP 2

Na het meten wordt er eerst een tekening gemaakt, die u daarna kunt laten aanpassen of goedkeuren. Op basis van die tekening en de keuze van materiaal, wordt er een prijsberekening gemaakt.

Produceren in de werkplaats

STAP 3

Zodra er goedkeuring op de offerte en tekening is gegeven, communiceren we met u wat de verwachte levertijd is. Daarna plannen we gelijk een afspraak in wanneer we het kunnen komen plaatsen. Voor die tijd wordt het project zoveel mogelijk voorbereid. Mocht u tussendoor nieuwsgierig zijn, dan kunt u altijd langskomen in onze werkplaats! 

Transport en plaatsing

STAP 4

Dan komt de dag dat het project geplaatst gaat worden… Uw meubel of maatwerk wordt op zorgvuldige wijze vervoerd in onze grote bus. Het project wordt vervolgens volgens offerteafspraak geplaatst.

Eindresultaat

STAP 5

Is alles goed en naar wens geplaatst? Dan volgt de facturering per mail/post waarmee het project afgerond wordt. Dan rest ons alleen nog de klant veel plezier te wensen met zijn of haar geleverde project!